NIEUWS 20 AUGUSTUS 2023

ABOS Uitje naar Vinkeveense plassen

Vinkeplas  Het uitje vindt plaats op 28 september naar de Vinkeveense plassen. Hier leest u het programma van die dag.

Verzamelen Acaciaplein  8.45 uur. De bus komt voorrijden om 9.10 uur. Vertrekt om 9.30 uur. Aankomst in Vinkeveen om 10.45 uur. Verwelkomen met koffie en gebak. Daarna een vaartocht over de plassen. Duurt twee uur met uitgebreide lunch. Vertrek naar Schagen om 15.15 uur. Aankomst Schagen om 16.30 uur.

Seniorencoalitie doet oproep aan de politiek

De Seniorencoalitie roept politieke partijen op om te investeren in de kracht van senioren. De coalitie, die bestaat uit ANBO, KBO-PCOB, Koepel Gepensioneerden, NOOM en SOMNL, doet dit in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen op woensdag 22 november een oproep om te investeren in ouderen en in de toekomst

Het groeiend aantal senioren in Nederland is een groep met enorme potentie. De Seniorencoalitie wil dat die potentie volledig benut wordt. Om dit te bewerkstelligen heeft de Seniorencoalitie een brochure gemaakt met actiepunten rondom de belangrijke thema’s wonen en welzijn, zorg, digitalisering en koopkracht en pensioen.

Huren

Zoekt u ruimte? Onder voorwaarden is het mogelijk ruimte te huren in ons gebouw “Onder de Acacia’s”. Bel de beheerder Nico Bellis. Zijn telefoonnummer 06 212 33 700.

Digitale hulp door onze Pieter

Hebt u problemen met uw computer, tablet of printer?  Neem contact op met Pieter den Toom, de webmaster van SBOS. Hij is op dit moment met vakantie. U kunt hem wel een email sturen: help@dentoom.net  met uw telefoonnummer.  Dan helpt hij u via de telefoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *